09.11.30

Tummen upp för...
IKEA! En affär som väcker inspiration, fantasi och kreativitet (och så har dom jättesköna sängar som man kan provligga och dessutom tänka på riktiga män i. Haha).

Tummen ner för...
Folk (killar...) som har problem med att ta ett nej. Säger man "NEJ, jag vill inte träffa dig, NEJ jag tycker inte du är snygg/söt/sexig, NEJ jag vill inte visa mig i cam och inte fan vill jag se dig heller" så känns budskapet ganska så självklart, men nej då, dessa pojkar har väldigt höga tankar om sig själva och enda sättet att bli av med dem är att blocka. Punkt.


ny header och sådär

Har fixat en ny header i en mycket säsongsbetonad stil, lust att slänga in en kommentar?

stek

Igår kväll slog vi på stort.
Förkrök hos Bjarnes brud #1 med fin mat, champagne och jordgubbslikör, och självklart med Bjarne som sällskap. Vi badade även tunna och gjorde oss i ordning för att åka in till stan och festaaaa. Så jävla skön kväll! Och vilka dansade sönder bordet..? Yeah, guilty as charged. Haha.

När vi satt och väntade på skjuts hem vid 1-tiden så kom det fram en tjock italienare, typ 45 år, och sa att vi borde bli modeller/skådespelare... Han frågade även efter nummer, och frågade om vi ville följa med honom till Bahamas. Vi tackade självklart nej, och typ flydde därifrån, och när vi går där och pratar om hur jävla äckligt det är med sådana där pedofiler, så kommer det fram en man i 30-års åldern och säger "Åh, här kommer brudarna! Vart ska ni vara ikväll då?"... Alltså, vad tror ni egentligen om er själva? Gubbjävlar.

 







 



  


update 13:29

Vi måste bara berätta om vår effektiva förmiddag...
Mötte upp varandra i stan klockan 8.20 för att GÅ till skolan (det är långt) och jobba med matte i cirka 45min innan det blev dags för att dra iväg på uppdrag, nämligen att Bjarnes brud #2 skulle pierca näsan. Lite nervöst och sådär var det ju, men det gick bra och gjorde faktiskt inte ont. Sen blev det Waynes och käka, och nu är vi tillbaka i skolan igen.

Piercaren var Linda Rangfelt (kanske mer känd som Kick-Linda?) och är det någon annan som är intresserad av piercing till ett mycket förmånligt pris så är det bara att höra av sig till oss.





smaljii :)

Har bestämt oss för att lära er lite om "smileysarnas" betydelse.

:) - Betyder oftast att personen i fråga är på ett ganska "ok" humör, men kan även betyda "jag är okej men vill inte snacka om det", annars är det också en användbar smiley när du pratar med folk du inte känner så väl.

:D - Oj, denna person är på bra humör! Skriver man denna smiley upprepade gånger så är det ett tecken på att man är väldigt välmående, glad och kanske även lite upphetsad.

;) - Kan i många fall vara en mycket flörtig smiley, men den kan också betyda något i stil med "du vet ;)" 

:O - Används för att uttrycka förvåning eller chock... "VA, ÄRU SERIÖS!?!?".

:P - Ska först nämnas att det är en väldigt irriterande smiley då den skrivs annat än på Msn. Den används mest när man inte har något annat att skriva, och när man är relativt nautral. Kan i speciella fall även vara ett snällt "back off".

(H) - Ger känslan av att man softar, chillar, relaxar och är allmänt laidback. En del använder den också när de berättar något som de är stolta över.

:@ - Arg, helt enkelt. Kanske när man snackar skit om någon, och vill uttrycka hur starka aggressiva känslor man känner gentemot personen i fråga.

:S - Va? Vem har sagt det? Vad menar du? Irriterat förvånad, eller bara irriterad över att man inte förstår hur fan människan vid den andra skärmen tänker. Öh, va?

:$ - Nu blev det pinsamt... Skrivs när man skäms över något man gjort eller sagt, men också när man "spelar" generad. Exempel: "Du är snygg :$", som är en standardfras hos killar på msn. Hehe.

:( - Ledsen helt enkelt. En smiley som uttrycker sin sårbarhet och visar att man inte alls mår bra, och att det har hänt något relativt allvarligt. Används av en person som behöver tröstas (och få lite uppmärksamhet...)!

:'( - "Åh, mitt liv suger, tyck synd om mig, jag behöver uppmärksamhet, buhuu", ungefär. Används oftast inte av personer med seriösa bekymmer, utan av fjortisar som tror att de är vid livets ände, eller av folk som driver.

:| - Åh, nej! Eller ett ledset "Va?". Lite småchockad.

(A) - Hihi, jag är jäääätteoskyldig hihihi. Eller när man efter mycket om och men vågar be någon om något och det är mycket begärt. Kan också bara flörtig, och används på samma sätt som ":$" av Msn-killar.

(L) - Ett hjärta som betyder mycket mer än ett vanligt "<3", och som visar uppskattning, och att man tycker om personen man skriver det till. I löööv jo!


Har du problem med att välja smiley, eller behöver hjälp med att analysera en, så kan du skicka iväg ett mail till [email protected], eller skriva en kommentar.


09.11.24

Tummen upp för...
Jultider! Månaden innan jul är ju faktiskt bland det bästa som finns, med mysiga skyltfönster, inhandling av julklappar, julmust, glögg och pepparkakor... Och självklart väntan på den stora dagen. Ah, mysigt är ordet.

Tummen ner för...

Folk som påstår att de är ens vänner, men inte ens har "tid" (ork, lust, vett?) att höra av sig. Hur svårt är det egentligen att slänga iväg ett "Hej, allt bra?"-sms, eller ringa och kolla läget bara? Nej just det.


bjarnes tankar...


• Du skola icke jaga mig med dammsugaren.
• Du skola icke låsa in mig i badrummet när jag är påfrestande.
• Du skola icke spola mig i duschen när jag gjort mina behov och sedan råkat sätta mig i dem.
• Du skola icke väcka mig ur min skönhetssömn.
• Du skola icke dra mig i svansen.
• Du skola mata mig minst tre gånger om dagen (helst med räkor).
• Du skola klia mig bakom öronen när än jag ber dig.
• Du skola låta mig ligga på matbordet.
• Du skola aldrig skälla på mig.




09.11.23

Tummen upp för...
CHEESEBURGARE! En perfekt skapelse som inte kostar mer än en guldpeng. Är dock lite smått beroendeframkallande.

Tummen ner för...
Folk som man måste förklara samma sak för hundra gånger. Seriöst, är ni efterblivna?


vi lånade ett smart citat

Life isn't about the breaths we take, it's
about the moments that take our breath away.




du kan va en lök

Life is like an onion - You peel it off one
layer at the time, and sometimes you weep.

09.11.18

Tummen upp för...
One Tree Hill, världens bästa tv-serie! Helt seriöst, mannen som skapade den är ju fan kunglig? Den har allt - drama, kärlek, humor, sorg, bra musik och snygga skådespelare, och det är också helt galet hur beroendeframkallande det är. Har man följt storyn från start, det vill säga 7 säsonger nu, så är man fast, and there is no turning back.



Tummen ner för...
Busschaufförer som har seriösa problem med att hålla tiderna, och som dessutom är otrevliga! Bete er som folk och kör ordentligt, för fan. 

fredag snart?

Som 16-åring lever man i princip bara för en sak - och det är helgerna. Det är tanken på galna, mysiga, fascinerande, onyktra, fartfyllda, trevliga och underbara helgkvällar som får oss att orka med vardagen och allt vad den innebär, och detta är ett faktum mer än ett påstående. Det handlar om känslan av att kunna göra vad som helst, känslan av att staden är din, och bara din, om så endast för en natt, och det där diffusa pirret i magen som säger till dig att "ikväll är inget omöjligt".

Det är sällan man blir besviken på vad helgen har att erbjuda, och det behöver egentligen inte vara något stort, utan bara ett litet lyckopiller som håller en på fötter fram tills nästa veckoslut, och äventyren som väntar då. Ja, det är så vi ser på saken i alla fall...



09.11.17

Tummen upp för...
Julmust! Efter att ha väntat nästan ett helt år (påskmust är INTE samma sak) så blir man nästan tårögd när man hittar första flaskan i butiken, och lagomt till att man tröttnat på smaken så försvinner den spårlöst.

 

Tummen ner för...
Folk som byter åsikt hela tiden, som inte vet vad de vill, och som säger en sak och menar något annat. Usch.


09.11.16

Tummen upp för...
Oss, som äntligen har fått tummen ur röven och skaffat en gemensam blogg, som dessutom är ganska snygg! Eftersom vi aldrig annars får sådana briljanta idéer och flödande fantasi som när vi är tillsammans, så känns det verkligen som ett vinnande koncept.

Tummen ner för...
Biggest jävla Loser, som sänds varenda gång man sätter på TVn. Vi stödjer självklart människor som vill skapa ett sundare liv och som bryr sig om sin hälsa, men det är totalt värdelöst som tv-program. Vem vill egentligen se massa halvnakna tjockisar springa runt och gråta för att "they just can't do it, boohooo"? Inte vi i alla fall.


Stygg kisse


RSS 2.0