09.12.29

Tummen upp för...
Nyårsafton! Snacka om bra ursäkt för att köpa nya kläder skor, smycken, ansiktsmasker, lösnaglar, lösögonfransar, massa alkohol, avge löften som man vet att man aldrig kommer hålla och för att smälla raketer... Vi älskar't, SKÅL!!!

Tummen ner för...
Bloggare som är för lata för att uppdatera regelbundet! VAD ÄR PROBLEMET? Hur svårt kan det va att slänga in ett inlägg då och då? Nej, just det. Tänk på fansen!


midvinternattens köld är hård.

Idag pågick det en marsipanutställning i skolan, med temat "Midvinternattens köld är hård", och vår tolkning, med kåta marsipangubbar i en igloo, blev väldigt populär... Fast inte bland lärarna: "Det måste ni väl förstå själva? Såhär i jultider..." Ja, för det är säkert inte en jävel som har sex när det är jul.Om nu midvinternattens köld är hård så behöver man väl lite extra värme? Ja, just det.

http://www.facebook.com/group.php?v=info&ref=nf&gid=212606085969#/group.php?v=wall&ref=nf&gid=212606085969

 


16/11 -09 <3

En månad med älskling idag! ♥
Bloggen, det kommer alltid vara vi.

09.12.15

Tummen upp för...
PALJETTER! Det finns seriöst inget mer glamouröst än paljetter (fast dom får inte va för små och inte för stora och inte med för mycket mellanrum emellan och inte sitta för tight..). Tights, klänningar, tröjor... You name it.



Tummen ner för...
Haha alltså.. Vad är det egentligen med folk som har så lite värdighet så att de ligger med allt och alla bara för att känna sig "omtyckta"? Pinsamt är det enda det är. Och nej det har inget med filmen i sig att göra, men titeln innehåller ju ett *host* lämpligt ord för dessa patetiska människor. Och nej, klart vi inte pratar om någon speciell...


09.12.10

Tummen upp för...
The Veronicas! Sköna faktiskt.
Speciellt Untouched, Speechless, 4ever, When it all falls apart osv.



Tummen ner för...
Att man ska få alla läxor, prov och inlämningar på samma gång? När man har chillat sig genom hela terminen så kommer detta verkligen som en chock. Inte helt omöjligt att man åker på en hjärtattack.


RSS 2.0