Sweet Home Alabama

Som ni säkert förstått så är en av våra favoritsysselsättningar att åka på galna roadtrips, och vad är då det viktigaste? Jo, att man har den ultimata roadtripbilen, och därför är vi nu i full gång och letar efter den perfekta vanen! Vi tänkte att det vore en kul grej att låta våra läsare berätta vad de tycker är den viktigaste egenskapen hos en van. Är det inredningen? Hur stort utrymme det finns att lagra öl på? Kanske antalet fönster? Eller hänger allting på om man får plats med en hörnsoffa? Skriv och berätta!


Blir ni sugna nu, och funderar på att anordna en egen roadtrip? Då vill vi påminna er om att musiken man väljer på sin roadtrip är otroligt viktig för att sätta rätt stämning! Här har ni några av tidernas bästa roadtriplåtar:

1. Lynyrd Skynyrd - Sweet Home Alabama
Varför? Den är given. Det kommer aldrig någonsin göras en mer roadtripig låt än Sweet Home Alabama!


2. Markoolio - Markoolio rider igen
Varför? "Markoolio rider igen" är en låt som man blir lycklig och ölsugen av, något som går hand i hand med en riktig roadtrip!


3. Håkan Hellström - En vän med en bil
Varför? Titeln säger ju en del! Dock föredrar vi att kalla den "En vän med en van". Dessutom kan man ju aldrig få för mycket Håkan.





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0