Comeback

Så... Har ni saknat oss? Tänkte väl det. 

Vi har efter många om och men slutligen bestämt oss för att göra comeback, fortsätta driva den bästa bloggen genom tiderna och ta världen med storm. Det låter helt okej, eller hur? 

Vi förstår självklart att ni undrar vad som hänt sedan sist, och naturligtvis så ska vi ge er en update som ger er en skapligt verklighetsbaserad syn på vart i livet vi (och Bjarne såklart) står just nu. Våren är ett minne blott men vi ska berätta för er om vår sommar, som för övrigt har varit totally awesome, i alla fall. 

Sommaren började väl i princip med att vi tillsammans med klassen avslutade vårt första gymnasieår med en väldigt trevlig (och relativt onykter) kväll i Mariebergsskogen. Inte långt efter detta packade Bjarnes brud nr. 1 väskorna och åkte till Kanada för att hälsa på släkten, samtidigt som Bjarnes brud nr. 2 höll sig i hemtrakterna och röjde som två. 

När duon efter tio långa långa dagar äntligen var samlad firade vi självklart med festande lite här och där, krogkvällar (
true story) och te-partyn. 

I början av juli styrde vi mot Göteborg tillsammans med tre andra sköna snubbar, och spenderade en obeskrivligt regnig, men ändå helt amazing, dag på Liseberg, som följdes av en lika amazing natt i tält på en camping i närheten. Följande dag ägnade vi oss självklart åt shopping, glamourösa fikapauser och hemfärd.


Ett par dagar efter detta fick vi höra från mer än ett håll att vi verkligen var
tvungna att åka till Arvikafestivalen, och spontana som vi är så beställde vi biljetter och satte oss på tåget mot fem galna men alldeles underbara dagar i leran. Dagarna spenderades naturligtvis i det ultimata partycampet, Camp Baconost, med massa skönt folk.

Efter detta underhöll vi oss med diverse saker här hemma som till exempel Score, Fryksdalsdansen, fiskning och ett antal andra galna kvällar där alkoholen flödade.

Nu i tisdags, den 23e augusti för att vara exakt, återförenades vi slutligen med våra kära Bytingar igen och livet är väl mer eller mindre på väg tillbaka till vad det brukade va, och vi kan en gång för alla lova er
att det är bloggen också.

We'll keep in touch stalkers 

Kommentarer
Postat av: :)

ÅÅH VAD JAG HAR SAKNAT EEEER!

2010-08-29 @ 21:42:20
Postat av: Bjarnes Brudar

vi har saknat dig också!<3

(vem?)

2010-08-29 @ 21:43:09
URL: http://bjarnesbrudar.blogg.se/
Postat av: Anonym

Det var på tiden :p

2010-08-30 @ 22:14:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0